Altijd in de buurt

Erkende merkdealer

Service en onderhoud

Nefkens Peugeot dealer

Uw contactpersoon

Nefkens Verkoopteam

info@nefkens.nl

De beste Peugeot aanbiedingen

Nefkens biedt u online de beste Peugeot aanbiedingen, maar u kunt ook terecht in onze 26 vestigingen. Nefkens is dé Peugeot-dealer bij u in de buurt. Met 26 vestigingen zijn wij door heel Nederland dichtbij en kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Peugeot. Niet alleen voor de aanschaf kunt u bij ons terecht, ook voor verzekering, financiering, onderhoud en service bent u bij Nefkens op het juiste adres. Vakkundig en betrokken. Zo wordt uw auto onderhouden door erkende monteurs, geniet u van de voordelen en meer. Nefkens Natuurlijk.

Onze klanten beoordelen ons met een 8,1

Nefkens vraagt aan al haar klanten voor een terugkoppeling van de ervaren service en het advies. We scoren bovengemiddeld met een ruime 8!

Klant

8,7

Ik heb de gesprekken met de verkoper al heel prettig ervaren. Deskundig en eerlijk.

Klant

8,1

Zeer goede voorlichting, alles naar wens, van proefrit tot en met aflevering.

Veelgestelde vragen

Nefkens biedt via de Sterke Actie-site unieke en voordelige aanbiedingen voor iedereen die graag snel een gloednieuwe Peugeot rijdt. Hier vindt u de laatste deals. Nefkens heeft 25 vestigingen. U profiteert van scherpe online prijzen op SterkeActie.nl mét de service en diensten in de showroom.

Via de sterkeactie-site koopt u de auto voor een 'actieprijs'. Deze prijs is exclusief afleverkosten. Welk bedrag dat is, verschilt per Peugeot-model en staat bij de aanbieding:

 • Transport van importeur naar dealer
 • Kentekenplaten
 • Peugeot Safety kit (o.a. lifehammer, gevarendriehoek en veiligheidsvesten)
 • Het wassen/poetsen van uw nieuwe Peugeot
 • Het op naam zetten van de Peugeot
 • Een volle tank brandstof

Sinds 1 januari 1995 wordt de recyclingsbijdrage, die wettelijk verplicht is op grond van de wet Milieubeheer, in rekening gebracht.

 • De getoonde actiemodellen zijn, mits voorradig, uitsluitend verkrijgbaar bij Nefkens.
 • De vermelde kortingen zijn maximale kortingen en kunnen per model en uitvoering afwijken.
 • Kortingspercentages worden berekend over de netto catalogusprijs (consumentenprijs exclusief belastingen).
 • Actiemodellen zijn altijd uitgesloten van extra kortingen tenzij anders vermeld op de website.
 • Op businessline modellen en blue lease modellen gelden altijd andere kortingen. Geeft u s.v.p. aan bij een offerte aanvraag indien het om een business line of blue lease model gaat.
 • Vraag bij uw Nefkens-vestiging naar de actievoorwaarden.

Typ- en vormgevingsfouten voorbehouden. Alle (eventueel) genoemde prijzen zijn exclusief kosten rijklaar maken (tenzij uitdrukkelijk anders vermeld) en leges. (Prijs-) wijzigingen voorbehouden. Geldig zolang de voorraad strekt. De specificaties, omschrijvingen en illustraties op de webpagina’s zijn gebaseerd op de beschikbare informatie op het moment van site realisatie en –aanpassing. Foto’s en autobeelden zijn enkel ter illustratie, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Download de algemene inkoopvoorwaarden van PGA Nederland, waar Nefkens onderdeel van uitmaakt.

Nefkens is altijd bij u in de buurt. Met 25 vestigingen zijn we gevestigd in heel Nederland. Op www.nefkens.nl kunt u de contactgegevens vinden van de vestigingen.

Weet u wat u maandelijks betaalt aan autokosten? Veel autobezitters weten niet wat zij elke maand kwijt zijn aan hun auto. Denk aan afschrijving, verzekering, belasting en meer. Private Lease biedt zekerheid in deze kosten. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een gloednieuwe auto, zonder zorgen over onverwachte (extra) onderhoudskosten. Wat houdt Private Lease precies in?

Alles geregeld voor één vast maandbedrag


Bij Private Lease sluit u een leasecontract voor een periode van 12 tot maximaal 60 maanden. Tijdens de contractperiode betaalt u een vast bedrag per maand. Daarin zitten de kosten voor het gebruik van de auto, de kosten voor afschrijving, verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud en banden verwerkt. U betaalt dus alleen de brandstofkosten. Nog een voordeel: Private Lease kent geen fiscale bijtelling, zoals dat wel het geval is bij zakelijk leasen.

 

Voor wie is privé leasen interessant? 


Private Lease is in het bijzonder geschikt voor automobilisten die:

 • altijd zekerheid willen over de (maandelijkse) autokosten
 • geen omkijken naar het inruilen of verkopen van de auto willen en wel een nieuwe auto willen rijden
 • geen (spaar)geld aan een nieuwe auto willen of kunnen uitgeven

Kies uw Peugeot 


Bij Nefkens kunt u kiezen uit diverse modellen. Wij bekijken graag samen met u uw wensen en rekenen vrijblijvend het maandbedrag voor u uit. Meer informatie of benieuwd wat Private Lease u per maand kost? Neem contact op met onze verkopers bij de dichtstbijzijnde vestiging.

Staat uw vraag er niet tussen?