Citroën Jumpy voordelig financial leasen of kopen

Financial lease of koop een nieuwe Citroën Jumpy nu nog voordeliger via sterkeactie.nl. Emerpark heeft verschillende uitvoeringen van dit model geselecteerd en heel scherp geprijsd. Alle uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u snel kunt wegrijden in uw nieuwe auto.

Wilt u niet direct een grote uitgave doen? Financier dan uw Citroën bedrijfswagen met Financial Lease via Emerpark. Financial Lease is vaak interessant voor startende ondernemers, kleine ondernemers, mkb’ers en ZZP’ers. En via Emerpark profiteert u ook nog eens van een verrassend laag maandtarief, een aantrekkelijk rentepercentage en investeringsaftrek.

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarbij u en/ of uw bedrijf eigenaar is van de auto. Het voordeel van leasen is dat u niet in een keer een investering hoeft te doen, maar u betaalt een vast bedrag per maand. Het maandbedrag bestaat uit rente en afschrijving. U koopt zogezegd een auto op afbetaling. Zo verdeelt u de aanschafkosten over een afgesproken termijn. Op deze manier houdt u financieel meer ruimte over om meerdere investeringen te doen. En u weet precies waar u aan toe bent.

  • U bent zelf economisch eigenaar van de auto
  • Uw bedrijfswagen staat op de balans, waardoor u gebruik kunt maken van fiscale voordelen
  • Vast maandbedrag, waardoor u precies weet waar u aan toe bent
  • De leaseauto wordt exclusief btw geleased
  • U bent zelf verantwoordelijk voor alle auto-gerelateerde zaken als wegenbelasting, onderhoud, verzekering, brandstofkosten etc.
  • Het bekende gezicht van Emerpark blijft uw aanspreekpunt

 

Voor ons atletiekkamp een bus mogen lenen om de spullen te kunnen vervoeren. Ontzettend bedankt Emerpark en Theo om dit mogelijk te maken. Namens AV Pijnenburg bedankt!

Goede service, aardig en vakkundig personeel!

Bron: Google Reviews