Citroën C5 Aircross SUV nu nog voordeliger private leasen of kopen

De Citroën C5 Aircross SUV is een echte stoere SUV met toch weer het speelse karakter van Citroën door de karakteristieke elementen die zijn toegevoegd. Het is ook tevens de meest comfortabele SUV is het segment door de vering met Progressive Hydraulic Cushions® en de Advanced Comfort Seats. Bovendien is de Citroën C5 Aircross SUV ook nog eens zeer ruim met een bagageruimte van 580 tot 720 liter.

Vering met Progressive Hydraulic Cushions®

De Citroën C5 Aircross SUV is uitgerust met een innovatief veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions®. Deze innovatie van Citroën komt voort uit de expertise van het merk op het gebied van ondersteltechnologie en de ervaringen in de autosport. Dit veersysteem zorgt ervoor dat hobbels in de route comfortabeler worden verwerkt. Het doel van dit nieuwe veersysteem is het verbeteren van de schokdemping, zodat het voor Citroën kenmerkende en bij klanten van het merk zo geliefde vliegend tapijt-effect van weleer wordt verkregen.

Advanced Comfort Seats

De comfortabele stoelen van de Citroën C5 Aircross SUV bieden vijf inzittenden een ongekend zitcomfort. Deze stoelen bieden een zachte zit en een optimale steun dankzij het 15 mm dikke schuimmateriaal. De voorste stoelen zijn gevuld met een schuimmateriaal met een hoge dichtheid, zodat ze bij een lange rit niet inzakken. Daarnaast zijn ze meervoudig verstelbaar en (optioneel) voorzien van een multipoint-massagefunctie.

Flexibiliteit

Met de drie individuele, even grote achterstoelen die verschuifbaar en wegklapbaar zijn is de Citroën  C5 Aircross SUV de meest flexibele SUV in zijn segment. Met deze stoelen met de in 5 standen verstelbare rugleuning kunt u afhankelijk van uw wensen kiezen voor meer ruimte voor de passagiers of voor meer bagage. Eenmaal neergeklapt vormen deze stoelen een zo goed als vlakke laadvloer. De Citroën C5 Aircross SUV beschikt bovendien over talloze opbergmogelijkheden, waaronder in de middenarmsteun die een groot, gekoelde opbergruimte bevat.

Private Lease

Wilt u niet in één keer een grote investering doen? Dan is private lease voor u een goede keuze. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een nieuwe Citroën C5 Aircross SUV. Bovendien zijn onder andere ook eventuele reparaties en onderhoud, schade, verzekering, vervangend vervoer bij het vaste maandbedrag inbegrepen.

Private lease of koop een nieuwe Citroën C5 Aircross SUV nu nog voordeliger via sterkeactie.nl. Emerpark heeft speciaal voor u verschillende uitvoeringen van dit model geselecteerd en zeer scherp geprijsd.

 

Emerpark is de erkende Citroën autodealer van Midden-Nederland. U vindt bij Emerpark de nieuwste Citroën modellen en verschillende occasions. Bij ons staat de klant centraal. Dat merkt u direct als u de vestiging in Amersfoort of Hilversum binnenstapt. Alle medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van een juiste keuze voor een nieuwe auto of het juiste onderhoud aan uw huidige auto. Dus ook na de aankoop kunt u een beroep doen op onze professionele en vakkundige automonteurs- en technici. We zien u graag bij Emerpark Amersfoort of Hilversum.

"Goede citroen garage snel en vriendelijk ontvangen en geholpen ben zeer tevreden"

"Mooi bedrijf, vriendelijk en deskundig personeel en prima koffie tijdens het wachten."

Bron: Google Reviews