Citroën C5 Aircross SUV nu nog voordeliger private leasen of kopen

Private lease of koop een nieuwe Citroën C5 Aircross SUV nu nog goedkoper via sterkeactie.nl. Emerpark heeft speciaal voor u verschillende uitvoeringen van dit model geselecteerd en zeer scherp geprijsd.

Heeft u niet de mogelijkheid om in één keer een grote investering te doen? Dan is private lease voor u een goede keuze. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een nieuwe Citroën C5 Aircross. Bovendien zijn onder andere ook eventuele reparaties en onderhoud, schade, verzekering, vervangend vervoer bij het vaste maandbedrag inbegrepen.

De Citroën C5 Aircross is een echte stoere SUV met toch weer het speelse karakter van Citroën door de karakteristieke elementen die zijn toegevoegd. Het is ook tevens de meest comfortabele SUV is het segment door de vering met Progressive Hydraulic Cushions® en de Advanced Comfort Seats. Bovendien is de Citroën C5 Aircross ook nog eens zeer ruim met een bagageruimte van 580 tot 720 liter.

Emerpark is de erkende Citroën autodealer van Midden-Nederland. U vindt bij Emerpark de nieuwste Citroën modellen en verschillende occasions. Bij ons staat de klant centraal. Dat merkt u direct als u de vestiging in Amersfoort of Hilversum binnenstapt. Alle medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van een juiste keuze voor een nieuwe auto of het juiste onderhoud aan uw huidige auto. Dus ook na de aankoop kunt u een beroep doen op onze professionele en vakkundige automonteurs- en technici. We zien u graag bij Emerpark Amersfoort of Hilversum.

"Goede citroen garage snel en vriendelijk ontvangen en geholpen ben zeer tevreden"

"Mooi bedrijf, vriendelijk en deskundig personeel en prima koffie tijdens het wachten."

Bron: Google Reviews