Citroën C3 Aircross SUV goedkoper private leasen of kopen

Private lease een nieuwe Citroën C3 Aircross SUV nu nog goedkoper via sterkeactie.nl. Het voordeel van private leasen is dat u niet direct een grote investering hoeft te doen. Bovendien is onder andere het onderhoud, de verzekering, eventuele reparaties met vervangend vervoer indien dat nodig is, bij de prijs inbegrepen. De enige kosten die u naast het vaste maandelijkse private lease tarief heeft, is het tanken.

Wilt u de auto liever direct kopen? Ook dan vindt u op sterkeactie.nl een zeer scherpe prijs. Alle uitvoeringen van de Citroën C3 Aircross, zoals de Live, Feel en Shine  die u op sterkeactie.nl vindt zijn snel leverbaar. Zo rijdt u binnenkort al in uw nieuwe Citroën C3 Aircross SUV.

De nieuwe Citroën C3 Aircross SUV is helemaal naar uw smaak te configureren. Citroën biedt u 70 mogelijke combinaties, waarbij u de keuze heeft uit 7 carrosseriekleuren, 4 Color Packs en 2 dakkleuren. Standaard wordt de nieuwe Citroën C3 Aircross SUV geleverd in het Voltaic Blue.


Emerpark is de erkende Citroën autodealer van Midden-Nederland. U vindt bij Emerpark de nieuwste Citroën modellen en verschillende occasions. Bij ons staat de klant centraal. Dat merkt u direct als u de vestiging in Amersfoort of Hilversum binnenstapt. Alle medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van een juiste keuze voor een nieuwe auto of het juiste onderhoud aan uw huidige auto. Dus ook na de aankoop kunt u een beroep doen op onze professionele en vakkundige automonteurs- en technici. We zien u graag bij Emerpark Amersfoort of Hilversum.

"Goede citroen garage snel en vriendelijk ontvangen en geholpen ben zeer tevreden"

"Mooi bedrijf, vriendelijk en deskundig personeel en prima koffie tijdens het wachten."

Bron: Google Reviews