Citroën Grand C4 Spacetourer goedkoper private leasen of kopen

Private lease een nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer nu nog voordeliger via sterkeactie.nl. Het voordeel van private leasen is dat u niet direct een grote investering hoeft te doen. Bovendien is onder andere het onderhoud, de verzekering, eventuele reparaties met vervangend vervoer indien dat nodig is, bij de prijs inbegrepen. De enige kosten die u naast het vaste maandelijkse private lease tarief heeft, is het tanken.

Wilt u de auto liever direct kopen? Ook dan vindt u op sterkeactie.nl een zeer scherpe prijs. Alle uitvoeringen van de Citroën Grand C4 Spacetourer die u op sterkeactie.nl vindt zijn uit voorraad leverbaar. Zo rijdt u binnenkort al in uw nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer.

De Citroën Grand C4 Spacetourer, voorheen de Citroën Grand C4 Picasso is een unieke auto in het segment van gezinsauto’s. Comfort en een trendy design staan centraal in deze 7-persoons MPV.

 

Emerpark is de erkende Citroën autodealer van Midden-Nederland. U vindt bij Emerpark de nieuwste Citroën modellen en verschillende occasions. Bij ons staat de klant centraal. Dat merkt u direct als u de vestiging in Amersfoort of Hilversum binnenstapt. Alle medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van een juiste keuze voor een nieuwe auto of het juiste onderhoud aan uw huidige auto. Dus ook na de aankoop kunt u een beroep doen op onze professionele en vakkundige automonteurs- en technici. We zien u graag bij Emerpark Amersfoort of Hilversum.

"Goede citroen garage snel en vriendelijk ontvangen en geholpen ben zeer tevreden"

"Mooi bedrijf, vriendelijk en deskundig personeel en prima koffie tijdens het wachten."

Bron: Google Reviews

Kaart centreren
Verkeer
Fietsen
Doorvoer