Alle vestigingen zijn open en we hanteren verscherpte hygiëneprocedures

Alle vestigingen van Emerpark (Citroën), Nefkens (Peugeot), Terwolde (Renault/ Dacia), Hyundai Wittenberg (Hyundai) en Honda de Bois (Honda) zijn open. In alle vestigingen hebben we de noodzakelijke capaciteit om u snel te voorzien van een persoonlijke offerte of het beantwoorden van uw vraag.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken om bijvoorbeeld een proefrit te maken. Wij kunnen u verzekeren dat wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebben genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen.

Wij volgen richtlijnen RIVM

De organisatie volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuisblijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.

Verkoopteams goed bereikbaar

We zijn op verschillende manieren bereikbaar als u niet naar de showroom kunt komen. Onze verkoopadviseurs willen u met plezier helpen bij vragen over één van de auto’s die u op deze site heeft gezien.

Bekijk nu het aanbod van sterkeactie.nl. Klik op één van de merken en bekijk de acties. Neem contact met ons op via één de formulieren of bel ons.

Aflevering aan huis mogelijk

Heeft u een nieuwe auto besteld en wordt die binnenkort afgeleverd? Uiteraard kunnen wij uw auto ook thuis afleveren. Neem hiervoor contact op met uw verkoopadviseur. Als u ons uw wensen laat weten, doen wij ons uiterste best u zo goed mogelijk te helpen.