Private lease contact

Dacia Sandero Private Lease

Stel zelf je Sandero samen

Pas het design van de Dacia Sandero volledig aan je eigen wensen aan: het design leent zich voor alle persoonlijke smaken. De Sandero kun je lekker rijk uitrusten. Ideaal voor in de stad, perfect voor op vakantie. Je rijdt al een Dacia Sandero vanaf € 13.090,- of € 278,- per maand. Op Sterke Actie kun je de Dacia Sandero Lauréate 0.9 Tce, Lauréate 1.0 Sce en Serie Limitée Tech Road met elkaar vergelijken. Wil je een andere uitvoering? Bel dan met onze verkoopadviseurs.

Een Dacia Sandero kopen of leasen?

Wil je een Dacia Sandero als eigendom en houd je rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.

De Dacia Sandero voor één vast maandbedrag

Met Private Lease rijd je de nieuwe Dacia Sandero voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wil je geen onverwachte autokosten en vind je gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Private Lease iets voor jou!

Meer weten over de Dacia Sandero?

Kijk op onze dealersite voor meer informatie, een prijslijst of brochure van de Dacia Sandero.

Keurmerk Private Lease

Terwolde Renault is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Bij ons kun je daarom veilig en verantwoord een auto leasen. Lees op de website van Keurmerk Private Lease meer over de 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease.

De genoemde vanafprijzen zijn o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar. Door de looptijd en kilometrage te wijzigen zie je gelijk het aangepaste maandbedrag.

Terwolde is officiële Dacia dealer van Groningen en Drenthe verkoopt het volledige gamma nieuwe Dacia modellen. Naast personenwagens leveren wij ook Dacia bedrijfswagens. Wij beschikken daarnaast over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Je kunt bij ons ook terecht voor losse onderdelenverkoop. Wij hebben vestigingen in Assen, Delfzijl, Emmen, Groningen, Hoogeveen en Roden. Tot ziens bij Terwolde Dacia!

"Nette autozaak met veel nieuwe auto's en goede enthousiaste uitleg."

"Fijne zaak, erg vriendelijk personeel, ik kom er graag!"

Bron: Google Reviews