DS 3 Crossback

Onze stijlvolle en compacte SUV

DS 3 Crossback E-Tense

100% Elektrisch, 8% bijtelling

Private lease of koop een nieuwe DS nog goedkoper

Op sterkeactie.nl hebben wij een aantal modellen en uitvoeringen van de DS verzameld en extra aantrekkelijk geprijsd. Of u nu een DS wilt private lease of kopen, u profiteert altijd van aangenaam voordeel.

Een DS private leasen

Met private lease betaalt u een vast bedrag per maand. Zo weet u exact wat de kosten voor uw auto zijn. De maandelijkse kosten zijn inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. Alleen kosten voor de brandstof zijn niet inbegrepen. Geen aanbetaling, transparant en geen verrassingen achteraf.

Een DS kopen

Als u een DS koopt, ben u eigenaar van uw nieuwe auto, in tegenstelling tot private lease. U betaalt eenmalig een bedrag en geen maandelijkse kosten. Reparatie en onderhoud, verzekering, wegenbelasting en pechhulp en brandstof regelt u en betaalt u zelf. Ook voor het kopen van een nieuwe DS vindt u op sterkeactie.nl aantrekkelijk voordeel.

 

 

Wat is DS

DS is een Frans automerk, waarbij de oorsprong in Parijs ligt. De letters staan symbool voor de haute-couture in de autowereld. Dit is ook terug te zien in de stijl van de auto’s : luxe en innovatief.

Volledig elektrisch, hybride, benzine- en dieselmotoren

Onze DS modellen zijn met verschillende 3- en 4-cilinder motoren leverbaar, variërend van 100 tot wel 225 pk. De elektrische aandrijving van de E-Tense modellen zorgt voor een geruis- en schokloze, emissievrije rij-ervaring die zijn gelijke niet kent.

Na de aankoop

DS Salon Amersfoort biedt haar klanten bovendien een merkbeleving die verder gaat dan producten alleen, met een exclusief premium serviceaanbod, DS Valet Services genaamd. Zo is er DS Service Valet voor het ophalen en terugbrengen van uw DS voor onderhoud. Met onze DS Delivery Valet vindt de aflevering van uw nieuwe DS op een door u gewenste locatie plaats. Met onze proefrit aan huis kunt u de rijbeleving van DS ervaren en de proefrit op een door u gewenste locatie starten. Voor alle DS Valet Services geldt dat DS Salon Amersfoort de richtlijnen van het RIVM en de GGD volgt.

 

 

DS Salon Amersfoort is de erkende DS autodealer van Midden-Nederland. U vindt bij DS Salon Amersfoort de nieuwste DS modellen en verschillende occasions. In onze showroom voelt u direct de luxe ambiance van met merk DS. Onze medewerkers hebben aanzienlijk veel kennis van het merk en kunnen u alles vertellen over de verschillende DS modellen. Uiteraard doen ze dat ook graag telefonisch of laten u de auto's zien via een videogesprek. Bij DS Salon Amersfoort staan de klanten centraal. Wij helpen u graag met het maken van een juiste keuze voor een nieuwe auto of het juiste onderhoud aan uw huidige auto. Dus ook na de aankoop kunt u een beroep doen op onze professionele en vakkundige automonteurs- en technici. We zien u graag bij DS Salon Amersfoort.

"Mooie (vrij nieuw ogende zaak), met vriendelijk meedenkende mensen."

"Ben hier geweest voor een proefrit in de schitterende DS 7. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Topgarage!"

Bron: Google Reviews