DS3 Crossback voordelig private leasen of kopen

Private lease of koop een nieuwe 100% elektrische DS3 CROSSBACK E-Tense nu nog voordeliger via sterkeactie.nl. DS Salon Amersfoort heeft verschillende uitvoeringen van dit model geselecteerd en heel scherp geprijsd. Alle uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u snel kunt wegrijden in uw nieuwe auto.

De compacte Sports Utility Vehicle DS 3 CROSSBACK is een toonbeeld van stijl, comfort en technologie. Hij onderscheidt zich door zijn imposante silhouet met details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken. De elektrische motor wordt aangedreven door een accu die slim in het platform is geplaatst, zodat dezelfde beschikbare ruimte wordt behouden als bij de benzine- of dieselversie. Met de krachtige 100 kW motor (136 pk en 260 Nm), rijdt u emissie-vrij, soepel, dynamisch en stil. De beste manier om dit te ervaren is door een proefrit te maken bij DS Salon Amersfoort.

 

 

DS Salon Amersfoort is de erkende DS autodealer van Midden-Nederland. U vindt bij DS Salon Amersfoort de nieuwste DS modellen en verschillende occasions. In onze showroom voelt u direct de luxe ambiance van met merk DS. Onze medewerkers hebben aanzienlijk veel kennis van het merk en kunnen u alles vertellen over de verschillende DS modellen. Uiteraard doen ze dat ook graag telefonisch of laten u de auto's zien via een videogesprek. Bij DS Salon Amersfoort staan de klanten centraal. Wij helpen u graag met het maken van een juiste keuze voor een nieuwe auto of het juiste onderhoud aan uw huidige auto. Dus ook na de aankoop kunt u een beroep doen op onze professionele en vakkundige automonteurs- en technici. We zien u graag bij DS Salon Amersfoort.

"Mooie (vrij nieuw ogende zaak), met vriendelijk meedenkende mensen."

"Ben hier geweest voor een proefrit in de schitterende DS 7. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Topgarage!"

Bron: Google Reviews

Kaart centreren
Verkeer
Fietsen
Doorvoer