Altijd in de buurt

Erkende merkdealer

Service en onderhoud

Altijd een Honda de Bois vestiging bij u in de buurt!

info@debois.nl

Honda actie bij de Bois

Honda de Bois biedt u online de beste Honda-acties. Ook kunt u voor onze Honda-acties natuurlijk terecht bij onze vestigingen in Amersfoort en Utrecht. Honda de Bois is dé Honda-dealer van Midden-Nederland. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte Honda-auto en we hebben doorlopend acties op voorraadauto’s. Ook voor onderhoud, reparatie, schadeherstel en pechhulp bent u bij Honda de Bois aan het juiste adres. Honda de Bois, royaal in service!

Onze klanten beoordelen ons met een 7,9

B. Heimgartner 1 mei

8,3

Positief! Goede begeleiding in het maken van een keus en veel geduld. Geheel vrijblijvende proefritten gemaakt. Over het algemeen erg tevreden.

B. Post 13 mei

9,0

Mooie showroom dealer de Bois in Utrecht. Zeer goed geholpen met goede uitleg. Erg tevreden met auto.

Alle prijzen zijn Consumentenadviesprijzen inclusief rijklaarmaakkosten, kentekenleges en milieuheffing.

Veelgestelde vragen

Honda de Bois biedt unieke en voordelige aanbiedingen voor iedereen die graag snel een gloednieuwe Honda rijdt. Bij Honda de Bois profiteert u bovendien van de grootste Honda voorraad van Nederland! Hier vindt u de laatste deals, voorraadacties of meer. U kunt online de aanvraag doen en uiteraard de auto's bij ons in de showrooms bekijken!

Honda de Bois is de Honda dealer van Midden-Nederland met vestigingen in Amersfoort en Utrecht. Altijd bij u in de buurt! Op onze site kunt u de contactgegevens vinden van de vestigingen.

De getoonde actiemodellen zijn, mits voorradig, uitsluitend verkrijgbaar bij Honda de Bois. De vermelde kortingen zijn maximale kortingen en kunnen per model en uitvoering afwijken. Actiemodellen zijn altijd uitgesloten van extra kortingen tenzij anders vermeld op de website. Typ- en vormgevingsfouten voorbehouden. Alle (eventueel) genoemde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief kosten rijklaar maken, kentekenleges en milieuheffing. (Prijs-) wijzigingen voorbehouden. Geldig zolang de voorraad strekt. De specificaties, omschrijvingen en illustraties op de webpagina’s zijn gebaseerd op de beschikbare informatie op het moment van site realisatie en –aanpassing. Foto’s en autobeelden zijn enkel ter illustratie, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Staat uw vraag er niet tussen?