Neem nu contact op!

Hyundai Kona Electric

Direct uit voorraad leverbaar!
Hyundai Ioniq elektric

Hyundai Ioniq Electric

Direct uit voorraad leverbaar!

Over het merk Hyundai

Hyundai is één van de grootste en succesvolste autofabrikanten ter wereld. Hyundai biedt wat kopers belangrijk vinden: een complete uitrusting en betaalbare topkwaliteit. Veiligheid, betrouwbaarheid en een stijlvolle uitstraling zijn daarbij vanzelfsprekend. Niet voor niets behoort Hyundai al vele jaren bij de top in Nederland.

De combinatie van topkwaliteit, een sterk design en een aantrekkelijke prijs is uniek. Hyundai biedt al deze voordelen. Bij de ontwikkeling van onze auto’s staat hoogwaardig materiaalgebruik voorop. Doordachte constructies verfijnen het productieproces met als gevolg dat tijdens de fabricage van elke Hyundai hoge kwaliteit altijd op de eerste plaats komt. Als gevolg hiervan levert Hyundai veilige auto’s met een hoge betrouwbaarheid en een lage kilometerkostprijs.

Deze betrouwbaarheid wordt geïllustreerd door de uitgebreide garantie waar alle Hyundai-rijders van profiteren. De ontwerpers in Hyundai’s Europese Design Center zorgen daarnaast voor een dynamische, sympathieke en moderne styling die u zeker zal aanspreken. En dankzij een efficiënte productie zijn de prijzen zeer concurrerend: u betaalt dus minder voor topkwaliteit en design.

Welkom bij de Hyundai dealer van midden Nederland! Met vestigingen in Amersfoort, Hilversum en Utrecht kunt u altijd bij ons terecht voor aanschaf, (privé)leasing en onderhoud van uw auto. Bij Hyundai Wittenberg kunt u rekenen op transparante service en professionele dienstverlening met een persoonlijk karakter. We hebben altijd een ruime assortiment Hyundai modellen op voorraad. Alle nieuwe modellen van Hyundai worden geleverd met 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking! Bekijk ons aanbod online of breng een bezoek aan onze showrooms. Wij zijn u graag van dienst!

"Goede zaak. Wordt er altijd netjes ontvangen en krijg meestal een mooie leenauto mee."

"Mooie showroom met vriendelijke maar niet opdringerige verkopers. Keuze aan auto's is ook prima"

Bron: Google reviews