Altijd in de buurt

Erkende merkdealer

Service en onderhoud

Altijd een vestiging bij u in de buurt!

Hyundai Wittenberg

info@hyundai-wittenberg.nl

Hyundai actie van Wittenberg

Hyundai Wittenberg biedt u online de beste Hyundai-acties. Ook kunt u voor onze Hyundai-acties terecht in één van onze vestigingen in Amersfoort, Harderwijk, Hilversum en Utrecht. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte Hyundai en we hebben doorlopend acties op voorraadauto’s. Ook voor onderhoud, reparatie, schadeherstel en verzekeringen bent u bij Hyundai Wittenberg aan het juiste adres. We zijn vakkundig en betrokken. Hyundai Wittenberg, gewoon goed! 

Onze klanten beoordelen ons met een 7,9

F.R. van Duin

8,7

Prettige behandeling met klantgericht en -vriendelijk personeel. Transparantie en duidelijkheid zijn meest opvallende kenmerken en dit geeft niet alleen een positieve indruk maar ook 100% vertrouwen in product, onderhoud en service. Geen verkooppraatjes of beter/anders maken dan het is.

J.H.G. Lantaan

9,0

Behandeling door de verkoper, vriendelijkheid, bereidwilligheid enz. ben ik prima over te spreken. Hij begreep goed dat je iemand van mijn leeftijd niet alles in één keer kunt vertellen welke mogelijkheden deze auto heeft. Komt wel in de praktijk. Ben daarom ook een paar keer teruggegaan met “overbodige” vragen, welke goed opgelost werden!

Veelgestelde vragen

Hyundai Wittenberg biedt unieke en voordelige aanbiedingen voor iedereen die graag snel een gloednieuwe Hyundai rijdt. Bij Hyundai WIttenberg profiteert u bovendien van de grootste Hyundai voorraad van Nederland! Hier vindt u de laatste deals, voorraadacties of meer. U kunt online de aanvraag doen en uiteraard de auto's bij ons in de showrooms bekijken!

Hyundai Wittenberg is de Hyundai dealer van Midden-Nederland met vestigingen in Amersfoort, Harderwijk, Hilversum en Utrecht. Altijd bij u in de buurt! Op www.hyundai-wittenberg.nl kunt u de contactgegevens vinden van de vestigingen.

De getoonde actiemodellen zijn, mits voorradig, uitsluitend verkrijgbaar bij Hyundai Wittenberg. De vermelde kortingen zijn maximale kortingen en kunnen per model en uitvoering afwijken. Actiemodellen zijn altijd uitgesloten van extra kortingen tenzij anders vermeld op de website. Typ- en vormgevingsfouten voorbehouden. Alle (eventueel) genoemde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief kosten rijklaar maken, kentekenleges en milieuheffing. (Prijs-) wijzigingen voorbehouden. Geldig zolang de voorraad strekt. De specificaties, omschrijvingen en illustraties op de webpagina’s zijn gebaseerd op de beschikbare informatie op het moment van site realisatie en –aanpassing. Foto’s en autobeelden zijn enkel ter illustratie, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Staat uw vraag er niet tussen?