Altijd in de buurt

Erkende merkdealer

Service en onderhoud

Altijd een vestiging bij u in de buurt!

Hyundai Wittenberg

info@hyundai-wittenberg.nl

Actie bij Hyundai Wittenberg

Hyundai Wittenberg is dé Hyundai-dealer van Midden-Nederland, met vestigingen in Amersfoort, Harderwijk, Hilversum en Utrecht. Koopt u een nieuwe Hyundai, dan profiteert u bij ons van alle gemak en service. Altijd ruime keuze uit het complete Hyundai programma en doorlopend acties op voorraadauto’s. Geniet van de voordelen en meer, kom naar Hyundai Wittenberg!

Onze klanten beoordelen ons met een 7,9

G.A. van Bos

8,3

Zeer klantvriendelijk met mooie showroom dealer wittenberg in Amersfoort. Zeer goed geholpen met goede uitleg. Heel fijne auto.

F.R. van Duin

8,7

Prettige behandeling met klantgericht en -vriendelijk personeel. Transparantie en duidelijkheid zijn meest opvallende kenmerken en dit geeft niet alleen een positieve indruk maar ook 100% vertrouwen in product, onderhoud en service. Geen verkooppraatjes of beter/anders maken dan het is.

Veelgestelde vragen

Hyundai Wittenberg biedt unieke en voordelige aanbiedingen voor iedereen die graag snel een gloednieuwe Hyundai rijdt. Bij Hyundai WIttenberg profiteert u bovendien van de grootste Hyundai voorraad van Nederland! Hier vindt u de laatste deals, voorraadacties of meer. U kunt online de aanvraag doen en uiteraard de auto's bij ons in de showrooms bekijken!

Hyundai Wittenberg is de Hyundai dealer van Midden-Nederland met vestigingen in Amersfoort, Harderwijk, Hilversum en Utrecht. Altijd bij u in de buurt! Op www.hyundai-wittenberg.nl kunt u de contactgegevens vinden van de vestigingen.

De getoonde actiemodellen zijn, mits voorradig, uitsluitend verkrijgbaar bij Hyundai Wittenberg. De vermelde kortingen zijn maximale kortingen en kunnen per model en uitvoering afwijken. Actiemodellen zijn altijd uitgesloten van extra kortingen tenzij anders vermeld op de website. Typ- en vormgevingsfouten voorbehouden. Alle (eventueel) genoemde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief kosten rijklaar maken, kentekenleges en milieuheffing. (Prijs-) wijzigingen voorbehouden. Geldig zolang de voorraad strekt. De specificaties, omschrijvingen en illustraties op de webpagina’s zijn gebaseerd op de beschikbare informatie op het moment van site realisatie en –aanpassing. Foto’s en autobeelden zijn enkel ter illustratie, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Staat uw vraag er niet tussen?