Altijd in de buurt

Erkende merkdealer

Service en onderhoud

Altijd een vestiging bij u in de buurt!

Hyundai Wittenberg

info@hyundai-wittenberg.nl

Hyundai IONIQ acties van Wittenberg

Wilt u binnenkort rijden in een prachtige Hyundai IONIQ? Profiteer dan nu van onze Hyundai IONIQ actie! Met deze auto wordt rijden met een zeer lage of zelfs géén CO2-emissie voor iedereen toegankelijk. De Hyundai IONIQ is verkrijgbaar in 2 varianten bij Hyundai Wittenberg: Hybrid en Electric. Nu direct uit voorraad leverbaar in diverse kleuren. Vergelijk de uitgebreide opties van deze uitvoeringen en kies in welke Hyundai IONIQ u straks wegrijdt! Profiteer nu snel van deze Hyundai IONIQ actie!

Onze klanten beoordelen ons met een 7,9

J.H.G. Lantaan

9,0

Behandeling door de verkoper, vriendelijkheid, bereidwilligheid enz. ben ik prima over te spreken. Hij begreep goed dat je iemand van mijn leeftijd niet alles in één keer kunt vertellen welke mogelijkheden deze auto heeft. Komt wel in de praktijk. Ben daarom ook een paar keer teruggegaan met “overbodige” vragen, welke goed opgelost werden!

G.A. van Bos

8,3

Zeer klantvriendelijk met mooie showroom dealer wittenberg in Amersfoort. Zeer goed geholpen met goede uitleg. Heel fijne auto.

Veelgestelde vragen

Hyundai Wittenberg biedt unieke en voordelige aanbiedingen voor iedereen die graag snel een gloednieuwe Hyundai rijdt. Bij Hyundai WIttenberg profiteert u bovendien van de grootste Hyundai voorraad van Nederland! Hier vindt u de laatste deals, voorraadacties of meer. U kunt online de aanvraag doen en uiteraard de auto's bij ons in de showrooms bekijken!

Hyundai Wittenberg is de Hyundai dealer van Midden-Nederland met vestigingen in Amersfoort, Harderwijk, Hilversum en Utrecht. Altijd bij u in de buurt! Op www.hyundai-wittenberg.nl kunt u de contactgegevens vinden van de vestigingen.

De getoonde actiemodellen zijn, mits voorradig, uitsluitend verkrijgbaar bij Hyundai Wittenberg. De vermelde kortingen zijn maximale kortingen en kunnen per model en uitvoering afwijken. Actiemodellen zijn altijd uitgesloten van extra kortingen tenzij anders vermeld op de website. Typ- en vormgevingsfouten voorbehouden. Alle (eventueel) genoemde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief kosten rijklaar maken, kentekenleges en milieuheffing. (Prijs-) wijzigingen voorbehouden. Geldig zolang de voorraad strekt. De specificaties, omschrijvingen en illustraties op de webpagina’s zijn gebaseerd op de beschikbare informatie op het moment van site realisatie en –aanpassing. Foto’s en autobeelden zijn enkel ter illustratie, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Staat uw vraag er niet tussen?