Peugeot 208

Vanaf € 229,- met het Nefkens Betaalplan

Peugeot e-208

Vanaf € 319,- met het Nefkens Betaalplan
Peugeot 2008 rood bij Nefkens

Peugeot 2008

Vanaf € 319,- met het Nefkens Betaalplan

Peugeot e-2008

Vanaf € 379,- met het Nefkens Betaalplan

Citroën C3

Vanaf € 239,- met het Nefkens Betaalplan

Citroën C3 Aircross SUV

Vanaf € 359,- met het Nefkens Betaalplan

Citroën E-C4

Vanaf € 499,- met het Nefkens Betaalplan

Opel Corsa

Veel korting op de laatste voorraad modellen

Opel Corsa E

Altijd € 2950,- subsidie

Opel Crossland

Veel korting op de laatste voorraad modellen

Opel Mokka

Veel korting op de laatste voorraad modellen

Opel Mokka E

Bij aanschaf altijd € 2950,- subsidie

Welkom bij Nefkens

Voor een nieuwe Peugeot, Citroën, Opel of DS vindt u op sterkeactie.nl de beste aanbiedingen. Voor private lease of koop zijn de populairste modellen en uitvoeringen zeer aantrekkelijk geprijsd. Op Sterkeactie.nl treft u een geselecteerd aanbod van actiemodellen die vaak snel en uit voorraad leverbaar zijn. Zo geniet u nog sneller van het rijden in uw nieuwe auto.

Op Sterkeactie.nl vind u de aanbiedingen van Nefkens Peugeot, Nefkens Citroën, Nefkens Opel en Nefkens DS. Nefkens is mobiliteitsleverancier met vestigingen door heel Nederland en is actief in twee regio’s: Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij Nefkens werken betrokken vakmensen.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Of bent u wellicht op zoek naar een goede bedrijfsauto? Is uw auto toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig op weg te helpen.

Van harte welkom!

Over NEFKENS

Sterke Actie is de actiewebsite van mobiliteitsleverancier Nefkens. Nefkens is al ruim 140 jaar dealer en levert modellen van Peugeot, Opel, Citroën en DS door heel Nederland. Nefkens is actief in twee regio’s: Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij de 15 vestigingen van Nefkens werken betrokken vakmensen. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Of bent u wellicht op zoek naar een goede bedrijfsauto? Is uw auto toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen. Bovendien staat transparantie bij ons centraal. Dat merkt u direct wanneer u een van onze vestigingen bezoekt. Zo heeft u bijvoorbeeld met behulp van ons digitaal diagnoserapport de touwtjes in handen bij een reparatie. U ontvangt van ons een compleet, vakkundig en duidelijk adviesrapport en u bepaalt wat wij voor u repareren.   Kom bij ons langs. Uw vraag is bij ons in goede handen. We doen graag een stapje extra.  

Welkom bij Nefkens | dé leverancier van mobiliteit met vestigingen door heel Nederland.

 

"Een top dealer, die er 200% voor zijn klanten is, en als een blok achter zijn merk staat. Super service !!"

"Vriendelijke mensen, netjes ontvangen en goed geholpen"

Bron: Google reviews