Peugeot e-208

Vanaf € 319,- met het Nefkens Betaalplan

Peugeot e-2008 SUV

Vanaf € 379,- met het Nefkens Betaalplan

Citroën E-C4

Vanaf € 499,- met het Nefkens Betaalplan

Citroën E-C4 X

Vanaf € 499,- met het Nefkens Betaalplan

Opel Corsa-E

Vanaf € 425,- met het Nefkens Betaalplan

Opel Mokka-E

Vanaf € 476,- met het Nefkens Betaalplan

Elektrisch rijden bij Nefkens

Ben jij klaar voor de toekomst? Met een elektrische auto van Nefkens ga je duurzaam op weg! Op sterkeactie.nl vind je een overzicht van alle elektrische modellen van onze merken Peugeot, Citroën en Opel. Beschikbaar in zowel private lease als koop – en altijd tegen scherpe tarieven.

Of je nu zoekt naar een sportieve Peugeot e-208, een stoere Citroen E-C4 of een complete Opel Mokka-E: Nefkens helpt je om de juiste keuze te maken. Zo kunnen wij je onder andere informeren over subsidies voor de aanschaf van elektrische auto’s, de actieradius en de mogelijkheden van laadoplossingen thuis en onderweg.

Wil je weten of een elektrische auto iets voor jou is? Of heb je vragen over het Nefkens Betaalplan voor de financiering van jouw voertuig? Samen met onze vakmensen ontdek jij de beste elektrische auto voor jouw situatie. Wij staan graag voor je klaar!


Over NEFKENS

Sterke Actie is de actiewebsite van mobiliteitsleverancier Nefkens. Nefkens is al ruim 140 jaar dealer en levert modellen van Peugeot, Opel, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth door heel Nederland. Nefkens is actief in twee regio’s: Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij de 15 vestigingen van Nefkens werken betrokken vakmensen. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Of bent u wellicht op zoek naar een goede bedrijfsauto? Is uw auto toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen. Bovendien staat transparantie bij ons centraal. Dat merkt u direct wanneer u een van onze vestigingen bezoekt. Zo heeft u bijvoorbeeld met behulp van ons digitaal diagnoserapport de touwtjes in handen bij een reparatie. U ontvangt van ons een compleet, vakkundig en duidelijk adviesrapport en u bepaalt wat wij voor u repareren.   Kom bij ons langs. Uw vraag is bij ons in goede handen. We doen graag een stapje extra.  

Welkom bij Nefkens | dé leverancier van mobiliteit met vestigingen door heel Nederland.

 

"Een top dealer, die er 200% voor zijn klanten is, en als een blok achter zijn merk staat. Super service !!"

"Vriendelijke mensen, netjes ontvangen en goed geholpen"

Bron: Google reviews