Scherp geprijsde laadoplossing


Laad uw elektrische of plug-in hybride auto op via uw eigen laadpunt

Op deze pagina vindt u alle informatie over laadpunten, laadpassen en alles wat er nodig is om uw elektrische of plug-in hybride auto bij u thuis op te laden. De scherp geprijsde Nefkens laadoplossing is een investering voor de langere termijn. Het is een eenmalige aanschaf waarmee u jarenlang uw elektrische of plug-in hybride auto thuis kunt opladen.

Uw eigen laadpunt

Laad uw nieuwe elektrische of plug-in hybride auto op via uw eigen laadpunt. Zo hoeft u niet meer te zoeken naar een parkeerplaats met laadmogelijkheid rondom uw huis en heeft u altijd plek.  Bovendien is laden via uw eigen laadpaal de goedkoopste manier van laden.

Is deze laadoplossing voor iedere situatie geschikt?

Voor deze laadoplossing dient u te beschikken over een eigen oprit of eigen grond. Het laadpunt wordt aangesloten op uw meterkast. Het laadpunt moet de gewenste stroomcapaciteit vanuit de
meterkast kunnen leveren. Een huis kan een 1-fasemeterkast of een 3-fasemeterkast hebben. Nieuwbouwhuizen beschikken vaak over een 3-fasemeterkast. Voor de aansluiting van het laadpunt hoeft er dan weinig tot niets te worden aangepast. Oudere huizen hebben vaak nog een 1-fasemeterkast met iets minder vermogen. Het laadpunt moet de gewenste stroomcapaciteit vanuit de meterkast kunnen leveren. Er zijn verschillende mogelijkheden om een 1-fasemeterkast geschikt te maken voor het laadpunt. Het kan verstandig zijn om een 1-fasemeterkast te verzwaren en zo de hoeveelheid stroom die het huis binnenkomt te vergroten. Of er kan gekozen worden voor Dynamic Home Load Balancing. Dit is een slimme techniek waarbij de laadsnelheid automatisch wordt afgestemd op het huishoudelijke verbruik. Hierdoor is de laadoplossing geschikt voor iedere meterkast. Namens Nefkens neemt Eneco eMobility, na de bestelling, contact met u op om de laadoplossing af te stemmen op uw thuissituatie. Indien er extra werk nodig is, zoals het verzwaren van de meterkast of Home Load Balancing, worden er extra kosten gerekend. Ook dit stemt Eneco eMobility met u af.

Welke laadoplossingen worden er door Nefens aangeboden?

Basis

Voor € 1599,- incl. BTW

Premium

Voor € 1899,- incl. BTW

Voordelen van de laadoplossing van Nefkens:

Kiest u voor de voordelige Nefkens laadoplossing, dan kiest u voor kwaliteit en optimale service

 

Over NEFKENS

Sterke Actie is de actiewebsite van mobiliteitsleverancier Nefkens. Nefkens is al ruim 140 jaar dealer en levert modellen van Peugeot, Opel, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth door heel Nederland. Nefkens is actief in twee regio’s: Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij de 15 vestigingen van Nefkens werken betrokken vakmensen. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Of bent u wellicht op zoek naar een goede bedrijfsauto? Is uw auto toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen. Bovendien staat transparantie bij ons centraal. Dat merkt u direct wanneer u een van onze vestigingen bezoekt. Zo heeft u bijvoorbeeld met behulp van ons digitaal diagnoserapport de touwtjes in handen bij een reparatie. U ontvangt van ons een compleet, vakkundig en duidelijk adviesrapport en u bepaalt wat wij voor u repareren.   Kom bij ons langs. Uw vraag is bij ons in goede handen. We doen graag een stapje extra.  

Welkom bij Nefkens | dé leverancier van mobiliteit met vestigingen door heel Nederland.

 

"Een top dealer, die er 200% voor zijn klanten is, en als een blok achter zijn merk staat. Super service !!"

"Vriendelijke mensen, netjes ontvangen en goed geholpen"

Bron: Google reviews