Nieuwe Fiat 500 Hybrid

Rij een nieuwe Fiat 500 Hybrid al vanaf € 499,- per maand met het Nefkens Betaalplan

U bent toe aan een nieuwe auto, maar u kunt of wilt uw aankoop niet in één keer bekostigen. Dan kunt u met het Nefkens Betaalplan uw nieuwe auto financieren. Zo hoeft u niet vooraf te sparen en kunt u direct al zorgeloos rijden. En u regelt alles in één keer bij uw Nefkens vestiging. Wel zo prettig!

Het Nefkens Betaalplan is gebaseerd op een aflopend krediet. Bij een aflopend krediet betaalt u uw auto binnen een vastgestelde termijn af. Uw kosten, zoals rente, zijn vooraf vastgelegd. U betaalt bij het Nefkens Betaalplan elke maand een vast bedrag. En na de laatste betaling is de auto van u!

De voordelen op een rij:

 • altijd een passend financieringsvoorstel dat bij uw wensen past
 • altijd aantrekkelijke aanbiedingen op financieringen in onze Nefkens vestigingen
 • u bent altijd verzekerd van de beste service en mobiliteit
 • alles in één keer geregeld

Het Fiat Betaalplan bij Nefkens is een product van PSA Finance en wordt aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V (registratienummer AFM 12007744). Meer info via www.nefkens.nl. Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe.

Rekenvoorbeeld:

 • Rijklaarprijs: € 40240,-
 • Aanbetaling: € 8048,-
 • Totaal kredietbedrag € 32192,-
 • Looptijd 60 maanden
 • Jaarlijkse kostenpercentage 7,4%
 • Maandbedrag € 499,-
 • Restantbedrag € 10060,-
 • Totaal te betalen bedrag € 40060,-

La Dolce Vita! Dat is waar het bij Fiat om draait. Hoogstwaarschijnlijk is de Fiat 500 het eerste model wat u te binnen schiet bij het horen van ‘Fiat’. Dit is niet zo gek want sinds zijn introductie in 1957 heeft de Fiat 500 ons hart veroverd. Met zijn nieuwe aandrijflijn als Hybrid heeft Fiat een belangrijke stap richting de toekomst gezet. De nieuwe aandrijflijn van de Fiat 500 Hybrid zorgt ervoor dat u de klassieke rijervaring heeft van een Fiat 500, maar dan nóg zuiniger.

Geniet van de Italiaanse vrijheid met de Fiat 500 Cabrio.

Private lease een nieuwe Fiat 500 Hybrid of 500C Hybrid nu nóg voordeliger via sterkeactie.nl. Het voordeel van private leasen is dat u niet direct een grote investering hoeft te doen. Bovendien is onder andere het onderhoud, de verzekering, eventuele reparaties met vervangend vervoer indien dat nodig is, bij de prijs inbegrepen. De enige kosten die u naast het vaste maandelijkse private lease tarief heeft, is het opladen en tanken.

Wilt u de auto liever direct kopen? Ook dan vindt u op sterkeactie.nl een zeer scherpe prijs. Alle uitvoeringen van de Fiat 500H die u op sterkeactie.nl vindt zijn snel leverbaar. Zo rijdt u binnenkort al in uw nieuwe hybride Fiat 500.

Door zijn klassieke uiterlijk en compacte carrosserie heeft deze Fiat 500 een eigen identiteit, niet zo gek dat de Fiat 500 al jaren een fenomeen is. Ook van binnen heeft deze nieuwe generatie Fiat 500 een update gehad, door onder andere het toevoegen van verschillende rij assistentiesystemen, moderne technologieën (zoals CarPlay), maar ook de toepassing van duurzame materialen en een comfortabel ontwerp.

Met de Fiat 500 Hybrid rijdt u richting een groenere wereld. Dezelfde ervaring als wat u van de Fiat 500 gewend bent, maar met een extra versterking van een elektromotor. Dit zorgt voor een zuiniger verbruik, maar ook een comfortabele assistentie bij het wegrijden.

Ontdek de nieuwe manier van rijden en vraag snel een proefrit bij Nefkens Fiat aan!

Over NEFKENS

Sterke Actie is de actiewebsite van mobiliteitsleverancier Nefkens. Nefkens is al ruim 140 jaar dealer en levert modellen van Peugeot, Opel, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth door heel Nederland. Nefkens is actief in twee regio’s: Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij de 15 vestigingen van Nefkens werken betrokken vakmensen. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Of bent u wellicht op zoek naar een goede bedrijfsauto? Is uw auto toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen. Bovendien staat transparantie bij ons centraal. Dat merkt u direct wanneer u een van onze vestigingen bezoekt. Zo heeft u bijvoorbeeld met behulp van ons digitaal diagnoserapport de touwtjes in handen bij een reparatie. U ontvangt van ons een compleet, vakkundig en duidelijk adviesrapport en u bepaalt wat wij voor u repareren.   Kom bij ons langs. Uw vraag is bij ons in goede handen. We doen graag een stapje extra.  

Welkom bij Nefkens | dé leverancier van mobiliteit met vestigingen door heel Nederland.

 

"Een top dealer, die er 200% voor zijn klanten is, en als een blok achter zijn merk staat. Super service !!"

"Vriendelijke mensen, netjes ontvangen en goed geholpen"

Bron: Google reviews