Opel Corsa e

Ontdek de 100% elektrische Opel Corsa-e bij Nefkens: compact en helemaal klaar voor de toekomst. Indrukwekkend rijbereik, snel opladen, baanbrekend stil en spectaculair krachtig.

De Corsa-e biedt een indrukwekkend rijbereik tot 359 km (WLTP-meting), zonder tussentijds opladen. Perfect voor vrijwel al jouw dagelijkse ritten. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar! Opladen is bij de Corsa-e een fluitje van een cent. In niet meer dan een half uur is de batterij voor 80% opgeladen. Dat betekent dat je met de nieuwe Corsa-e profiteert van ongekende flexibiliteit, zowel voor korte als langere ritten.

De veelzijdige IntelliLink infotainmentsystemen geven je de mogelijkheid om via Apple CarPlayTM functies en apps van jouw smartphone te gebruiken. Met de TOMTOM navigatie met realtime verkeersinformatie, laadplaatsen en de weersomstandigheden rijd je met het grootste gemak naar iedere bestemming.

Er zijn veel redenen om over te stappen op elektrisch rijden. Het is niet alleen milieubewust, maar je kunt ook profiteren van lagere gebruikskosten, subsidies en belastingvoordelen.

De Corsa is gemaakt om jouw actieve leven gemakkelijker en leuker te maken. Met zijn stoere design en compacte afmetingen steelt hij overal de show.

* Bij Nefkens krijg je gegarandeerd de €2.950 Opel-subsidie wanneer je nu al beslist de overstap te maken.

Gaat je voorkeur uit naar de elektrische Corsa-e met een sportief design en pittig karakter? Of kies je liever voor de iets ruimere elektrische Mokka-e met een meer gedurfd design en de topklasse als het gaat om elektrische rijden? Welke keuze je ook maakt, wij garanderen je in ieder geval 8 jaar garantie op de batterij én de €2.950 Opel-subsidie.

Wacht dus niet op de overheidspot met subsidie, maar profiteer nu al bij Nefkens Opel! Bovendien hoe eerder je bestelt, hoe eerder je rijdt en dat is ook nog eens extra aantrekkelijk met de huidige brandstofprijzen!

Wilt u zorgeloos op avontuur met de Opel Corsa 5-deurs? Ervaar ‘m zelf en kom vrijblijvend proefrijden bij Nefkens Opel. 

Over NEFKENS

Sterke Actie is de actiewebsite van mobiliteitsleverancier Nefkens. Nefkens is al ruim 140 jaar dealer en levert modellen van Peugeot, Opel, Citroën en DS door heel Nederland. Nefkens is actief in twee regio’s: Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij de 15 vestigingen van Nefkens werken betrokken vakmensen. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Of bent u wellicht op zoek naar een goede bedrijfsauto? Is uw auto toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen. Bovendien staat transparantie bij ons centraal. Dat merkt u direct wanneer u een van onze vestigingen bezoekt. Zo heeft u bijvoorbeeld met behulp van ons digitaal diagnoserapport de touwtjes in handen bij een reparatie. U ontvangt van ons een compleet, vakkundig en duidelijk adviesrapport en u bepaalt wat wij voor u repareren.   Kom bij ons langs. Uw vraag is bij ons in goede handen. We doen graag een stapje extra.  

Welkom bij Nefkens | dé leverancier van mobiliteit met vestigingen door heel Nederland.

 

"Een top dealer, die er 200% voor zijn klanten is, en als een blok achter zijn merk staat. Super service !!"

"Vriendelijke mensen, netjes ontvangen en goed geholpen"

Bron: Google reviews