Opel Mokka

Rij een nieuwe Opel Mokka al vanaf € 369,- per maand met het Nefkens Betaalplan

Ben je toe aan een nieuwe auto, maar kun je of wil je de aankoop niet in één keer bekostigen? Dan kun je met het Nefkens Betaalplan je nieuwe auto financieren. Zo hoeft je niet vooraf te sparen en kun je direct al zorgeloos rijden. En je regelt alles in één keer bij je Nefkens Opel vestiging. Wel zo prettig!

Het Nefkens Betaalplan is gebaseerd op een aflopend krediet. Bij een aflopend krediet betaal je de auto binnen een vastgestelde termijn af. Kosten, zoals rente, zijn vooraf vastgelegd. Je betaalt bij het Nefkens Betaalplan elke maand een vast bedrag. En na de laatste betaling is de auto van jou!

De voordelen op een rij:

 • altijd een passend financieringsvoorstel dat bij je wensen past
 • altijd aantrekkelijke aanbiedingen op financieringen in onze Nefkens vestigingen
 • je bent altijd verzekerd van de beste service en mobiliteit
 • alles in één keer geregeld

Het Opel Betaalplan bij Nefkens is een product van Opel Finance en wordt aangeboden door Alphacredit (registratienummer AFM 12012518). Meer info via www.nefkens.nl. Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe.

Rekenvoorbeeld:

 • Rijklaarprijs: € 30499,-
 • Aanbetaling: € 6100,-
 • Totaal kredietbedrag € 24399,-
 • Looptijd 60 maanden
 • Jaarlijkse kostenpercentage 4,99%
 • Maandbedrag € 369,-
 • Restantbedrag € 9150,-
 • Totaal te betalen bedrag € 31290,-

Prachtig én praktisch, de nieuwe Opel Mokka heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen. Gemaakt om in te leven.

De Opel Vizor bedekt gehele breedte en integreert grille en koplampen. De koplampen vormen samen met de grille de horizontale lijn. Beide lijnen snijden elkaar precies bij het merklogo.

De veelzijdige IntelliLink infotainmentsystemen geven je de mogelijkheid om via Apple CarPlayTM functies en apps van jouw smartphone te gebruiken. Met de TOMTOM navigatie met realtime verkeersinformatie, laadplaatsen en de weersomstandigheden rijd je met het grootste gemak naar iedere bestemming.

De dynamische 1.2 turbo benzinemotor met directe injectie van Opel levert 100 of 130 pk. Standaard op beide: een uitstekende brandstofefficiëntie en een lage CO2-uitstoot. De Mokka is bij Nefkens verkrijgbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak en een geavanceerde 8-trapsautomaat.

De Mokka is gemaakt om jouw actieve leven gemakkelijker en leuker te maken. Met zijn stoere SUV-design en compacte afmetingen steelt hij overal de show.

Wil je zorgeloos op avontuur met de Opel Mokka? Ervaar ‘m zelf en kom vrijblijvend proefrijden bij Nefkens Opel. 

Over NEFKENS

Sterke Actie is de actiewebsite van mobiliteitsleverancier Nefkens. Nefkens is al ruim 140 jaar dealer en levert modellen van Peugeot, Opel, Citroën en DS door heel Nederland. Nefkens is actief in twee regio’s: Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij de 15 vestigingen van Nefkens werken betrokken vakmensen. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Of bent u wellicht op zoek naar een goede bedrijfsauto? Is uw auto toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen. Bovendien staat transparantie bij ons centraal. Dat merkt u direct wanneer u een van onze vestigingen bezoekt. Zo heeft u bijvoorbeeld met behulp van ons digitaal diagnoserapport de touwtjes in handen bij een reparatie. U ontvangt van ons een compleet, vakkundig en duidelijk adviesrapport en u bepaalt wat wij voor u repareren.   Kom bij ons langs. Uw vraag is bij ons in goede handen. We doen graag een stapje extra.  

Welkom bij Nefkens | dé leverancier van mobiliteit met vestigingen door heel Nederland.

 

"Een top dealer, die er 200% voor zijn klanten is, en als een blok achter zijn merk staat. Super service !!"

"Vriendelijke mensen, netjes ontvangen en goed geholpen"

Bron: Google reviews