Peugeot Partner

De Peugeot Partner, ook een logische keuze voor uw bedrijf?

De compacte Peugeot Partner staat voor ongekend rijcomfort met de Peugeot i-Cockpit® , lage gebruikskosten en flexibele vervoersmogelijkheden. Dankzij deze voordelen is de Partner gekozen tot beste bedrijfswagen en bekroond met de titel ‘International Van of the Year 2019’. Vele succesvolle ondernemers ging u voor en kozen de Peugeot Partner. Schaft u nu ook deze alleskunner aan, dan kunt u tijdelijk profiteren van  1, 2, 3, 4 of 5 jaar lang 3,9% rente als u Financial Lease afsluit.

Elk bedrijf heeft zo zijn eigen vereisten voor vervoer. Hierom biedt Peugeot een zeer breed gamma van de nieuwe Peugeot Partner met een erg ruime keuze aan uitvoeringen. Dus of u nu onafhankelijke ondernemer bent of fleetowner, of u nu een schoonmaak-, catering- of aannemersbedrijf heeft: er is altijd wel een geschikte Partner die matcht met uw wensen.

We bieden de Peugeot Partner nu in 3 veelgevraagde uitvoeringen aan.

De Peugeot Partner Pro is onder meer voorzien van: 180 graden te openen achterdeuren, lage laaddrempel, LED verlichting in het laadruim, boordcomputer, 650 kg laadvermogen, 15 inch stalen velgen, Connect BOX met SOS Assistance, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, automatische verlichting en FM-radio met bluetooth en USB aansluiting.

Ook de Peugeot Partner Premium beschikt over deze uitrusting en heeft zelfs nog meer luxe aan boord. Onder meer Connect Radio met 8 inch touchscreen, wifi on board systeem, Mirror Screen met Apple Car Play en Android Auto, cruise control met snelheidsbegrenzing, airco en mistlampen met bochtverlichting.

De Peugeot Partner Grip Long is speciaal bedoeld voor professionals die vaak op slecht begaanbaar terrein rijden. Deze uitvoering is onder meer uitgerust met Advanced Grip Control voor extra tractie, extra bodemvrijheid, grote wielen met M+S banden, 3 zitplaatsen voorin, beschermplaat onder de motor, 4.75 meter lengte en laadvermogen tot wel 1000 kg.

 

Over Peugeot-dealer Nefkens

Sterke Actie is de actiewebsite van Peugeot-dealer Nefkens. Met 8 professional vestigingen is Nefkens online en offline de grootste vertegenwoordiger van Peugeot bedrijfswagens in Nederland. Nefkens is actief in drie regio’s: Noord-Nederland, Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij Nefkens werken betrokken mensen die gespecialiseerd zijn in Peugeot's. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Peugeot? Of zoekt u wellicht een goede bedrijfsauto? Is uw Peugeot toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen.

U kunt op Nefkens vertrouwen

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat Nefkens Peugeot alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Als u liever niet naar de showroom wilt komen, dan kunt u op verschillende andere manieren contact met ons opnemen. Onze verkoopadviseurs zijn online bereikbaar en willen u ook digitaal met alle plezier helpen bij uw vragen over uw nieuwe of gebruikte auto. Het taxeren van uw auto, het doornemen van de offerte, of een presentatie van uw nieuwe auto bieden wij momenteel ook via video verbindingen. Verder kunt u gebruikmaken van de chatfunctie op onze website; die vindt u in de rechterhoek beneden in de balk ‘Hulp nodig? Ik help u graag’. Hartelijk dank voor uw keuze voor Nefkens Peugeot. Wij helpen u graag.

"Goed en snel geholpen! Kon gewoon langs rijden voor het bijvullen van de adblue zonder afspraak"

"Betrouwbare garage doet alles wat mogelijk om de klant tevreden te stellen"

Bron: Google Reviews