Peugeot 208

Sportief, geraffineerd en eigentijds. Dat is de Peugeot 208. Deze auto is een geliefd model: al meer dan 1 miljoen nieuwe exemplaren gingen de weg op.

De Peugeot 208 is een hatchback met een eigentijdse en sportieve uitstraling. Door de lage carrosserie en de karakteristieke mistlampen heeft de Peugeot 208 een dynamisch design. In het strak vormgegeven  interieur bedient u alle functies snel en makkelijk via de Peugeot i-Cockpit. Deze bestaat uit een praktisch en compact stuur, een head-up instrumentenpaneel en een groot multifunctioneel touchscreen. Ook om zijn efficiënte benzine motor is de Peugeot 208 een goede keuze.

De Peugeot 208 beschikt over verstelbare stoelen voor een optimale en comfortabele zitpositie. Het interieur biedt plaats aan 5 personen en 285 liter bagageruimte.

Niet alleen de looks, ook de rijbeleving is dynamisch en getuigt van Franse allure. Ervaar ‘m zelf, kom bij ons vrijblijvend proefrijden!

Over Peugeot-dealer Nefkens

Sterke Actie is de actiewebsite van Peugeot-dealer Nefkens. Met 20 vestigingen is Nefkens online en offline de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is actief in drie regio’s: Noord-Nederland, Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij Nefkens werken betrokken mensen die gespecialiseerd zijn in Peugeot's. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Peugeot? Of zoekt u wellicht een goede bedrijfsauto? Is uw Peugeot toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen.

"Een top dealer, die er 200% voor zijn klanten is, en als een blok achter zijn merk staat. Super service !!"

"Vriendelijke mensen, netjes ontvangen en goed geholpen"

Bron: Google reviews