Peugeot 3008

Met de komst van de Peugeot 3008 SUV is er een nieuw SUV-tijdperk aangebroken. Het exterieurdesign van de Peugeot 3008 SUV weerspiegeld zijn assertieve karakter in een combinatie van kracht en soepelheid en geeft hem een sterke persoonlijkheid dat in het verlengde ligt van de rest van zijn Peugeotfamilie. De nieuwe 3008 SUV is voorzien van een frameless grille, nieuwe LED koplampen in de vorm van slagtanden, nieuwe full LED-achterlichten en een fijn sportstuur.

Rijden in de Peugeot 3008 SUV zorgt voor een bijzondere ervaring. Aan boord van de 3008 SUV valt direct het spectaculaire, bijna futuristische dashboard op. De Peugeot i-Cockpit is gevuld met innovaties, waarbij het grote overzichtelijke 10 inch HD touchscreen als een tablet in het centrum van het dashboard is geplaatst. Met de TOMTOM navigatie met realtime verkeersinformatie, brandstofprijzen en de weersomstandigheden.

Dankzij de efficiënte benzine- en dieselmotoren of de krachtige plug-in hybride Peugeot 3008 HYbrid ervaart u wat autorijden echt inhoudt en geniet u van optimaal rijplezier. Met de nieuwste generatie rijhulpsystemen wordt het comfort en de veiligheid aan boord van de Peugeot 3008 SUV indrukwekkend versterkt. Zo kan het systeem verkeersborden herkennen en past daarbij automatisch de snelheid aan dankzij de adaptive cruise control. Met andere woorden; u kunt veilig op avontuur met de Peugeot 3008 SUV.

Wilt u zorgeloos op avontuur met de Peugeot 3008 SUV? Ervaar ‘m zelf en kom vrijblijvend proefrijden bij Nefkens Peugeot.

Over Peugeot-dealer Nefkens

Sterke Actie is de actiewebsite van Peugeot-dealer Nefkens. Met 15 vestigingen is Nefkens online en offline de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is actief in drie regio’s: Noord-Nederland, Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij Nefkens werken betrokken mensen die gespecialiseerd zijn in Peugeot's. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Peugeot? Of zoekt u wellicht een goede bedrijfsauto? Is uw Peugeot toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen.

"Een top dealer, die er 200% voor zijn klanten is, en als een blok achter zijn merk staat. Super service !!"

"Vriendelijke mensen, netjes ontvangen en goed geholpen"

Bron: Google reviews

Ontvang subsidie op uw elektrische auto

Wanneer u als particulier een nieuwe of gebruikte elektrische Peugeot koopt dan kunt u sinds 1 juli 2020 subsidie krijgen. De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) geldt ook voor particulieren die privé een elektrische Peugeot willen leasen.
Voor 2022 zijn de subsidiebedragen voor elektrische personenauto’s die op Sterke Actie aangeboden worden als volgt verdeeld:
  • Gebruikte elektrische personenauto koop of private lease: € 2.000,-
  • Nieuwe elektrische personenauto koop of private lease: € 3.350,- ( Bij Private Lease wordt het bedrag in 48 maandelijks termijnen van circa € 69,- uitgekeerd)

Tot 2025 hoeft u geen motorrijtuigenbelasting (mrb) te betalen voor een elektrische Peugeot.

Let op: Alle getoonde bedragen op Sterke Actie zijn exclusief de EV-subsidie.