Peugeot 508 SW

Uiterst stijlvol is de nieuwste stationwagon van Peugeot: de 508 SW. Zijn opvallende langgerekte silhouet, sportieve dakbelijning en royale afmetingen zijn geinspireerd door de klassieke carrosserievorm ‘shooting brake’.

De sportieve look & feel wordt extra kracht bijgezet door de dubbele uitlaat en bijzondere lichtsignatuur. Door de elegante afwerking en kwaliteit van het interieur mag de Peugeot 508 SW zicht met recht een premium auto noemen. De bestuurder maakt kennis met de innovatieve Peugeot i-Cockpit met zijn compacte, handzame stuur, head up instrumentenpaneel en groot touchscreen.

Active Suspension Control zorgt voor een zeer uitgebalanceerde wegligging voor ultiem comfort. De nieuwe Peugeot 508 SW is leverbaar met verschillende zuinige benzine- en dieselmotoren. In combinatie met de 8-traps EAT-automaat zorgt dit voor subliem rijgemak. De ervaringen van gebruikers onderschrijven dit; we mochten al veel uiterst positieve reviews van klanten ontvangen over de Peugeot 508 SW.

Komt u dit topmodel bij ons ervaren? Geef ons een seintje en we plannen graag een proefrit voor u in.

Over Peugeot-dealer Nefkens

Sterke Actie is de actiewebsite van Peugeot-dealer Nefkens. Met 19 vestigingen is Nefkens online en offline de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is actief in drie regio’s: Noord-Nederland, Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij Nefkens werken betrokken mensen die gespecialiseerd zijn in Peugeot's. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Peugeot? Of zoekt u wellicht een goede bedrijfsauto? Is uw Peugeot toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen.

U kunt op Nefkens vertrouwen

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat Nefkens Peugeot alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Als u liever niet naar de showroom wilt komen, dan kunt u op verschillende andere manieren contact met ons opnemen. Onze verkoopadviseurs zijn online bereikbaar en willen u ook digitaal met alle plezier helpen bij uw vragen over uw nieuwe of gebruikte auto. Het taxeren van uw auto, het doornemen van de offerte, of een presentatie van uw nieuwe auto bieden wij momenteel ook via video verbindingen. Verder kunt u gebruikmaken van de chatfunctie op onze website; die vindt u in de rechterhoek beneden in de balk ‘Hulp nodig? Ik help u graag’. Hartelijk dank voor uw keuze voor Nefkens Peugeot. Wij helpen u graag.

"Een top dealer, die er 200% voor zijn klanten is, en als een blok achter zijn merk staat. Super service !!"

"Vriendelijke mensen, netjes ontvangen en goed geholpen"

Bron: Google reviews

Corona maatregelen
Onze showroom is open

Er is voldoende capaciteit om u snel te voorzien van een persoonlijke offerte. Ook onze fysieke showrooms zijn open. Wij verscherpen onze hygiëneprocedures. Ieders gezondheid staat centraal.

Lees meer over onze maatregelen