Private lease contact

Renault CAPTUR Private Lease

98Stel zelf je CAPTUR samen

Pas het design van de Renault CAPTUR volledig aan je eigen wensen aan: het design leent zich voor alle persoonlijke smaken, zowel van binnen als van buiten. Een panoramisch dak? Een hoogwaardig audiosysteem van BOSE®? Het kan allemaal! Kies daarnaast voor veiligheid met Easy Park Assist of een achteruitrijcamera en parkeersensoren. Het is jouw persoonlijke SUV. Je rijdt al een Renault CAPTUR vanaf € 20.620,- of € 398,- per maand. Op Sterke Actie kun je de CAPTUR Life, Zen en Intens met elkaar vergelijken. Wil je een andere uitvoering? Bel dan met onze verkoopadviseurs.

Een Renault CAPTUR kopen of leasen?

Wil je een Renault CAPTUR als eigendom en houd je rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.

De Renault CAPTUR voor één vast maandbedrag

Met Private Lease rijd je de nieuwe Renault CAPTUR voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wil je geen onverwachte autokosten en vind je gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Private Lease iets voor jou!

Meer weten over de Renault CAPTUR?

Kijk op onze dealersite voor meer informatie, een prijslijst of brochure van de Renault CAPTUR.

Keurmerk Private Lease

Terwolde Renault is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Bij ons kun je daarom veilig en verantwoord een auto leasen. Lees op de website van Keurmerk Private Lease meer over de 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease.

De genoemde vanafprijzen zijn o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar. Door de looptijd en kilometrage te wijzigen zie je gelijk het aangepaste maandbedrag.

Terwolde is officiële Renault dealer van Groningen en Drenthe verkoopt het volledige gamma nieuwe Renault modellen. Naast personenwagens leveren wij ook Renault bedrijfswagens. Wij beschikken daarnaast over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Je kunt bij ons ook terecht voor losse onderdelenverkoop. Wij hebben vestigingen in Assen, Delfzijl, Emmen, Groningen, Hoogeveen en Roden. Tot ziens bij Terwolde Renault!

"Nette autozaak met veel nieuwe auto's en goede enthousiaste uitleg."

"Fijne zaak, erg vriendelijk personeel, ik kom er graag!"

Bron: Google reviews